söndag 19 oktober 2014

Grillsås


Den här grillsåsen är så god att det är svårt att sluta äta. Till grillad fläskkarré är det ett måste.

Tid: mindre än 5 minuter
Portioner: 4 portioner

Ingredienser:
1 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1 msk Heinz chilisås
Grillkrydda
ev. lite salt

Gör såhär:
  1. Blanda gräddfil, majonnäs och chilisås slätt i en skål.
  2. Smaka av med grillkrydda och ev. lite salt.
  3. Låt stå kallt en stund så att smakerna sätter sig.
Servering: Serveras till grillat kött, ett måste till grillad fläskkarré (recept här).

Tips! Börja gärna med att göra såsen så att smakerna hinner sätta sig fram till servering.

Förvaring: Förvaras inplastad i kylskåp. Hållbarhet 3-4 dagar.

Omdömen: Jag och mina föräldrar ÄLSKAR såsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar