torsdag 27 november 2014

Rester: Spagetti och köttfärssås


När man får spagetti och köttfärssås är det inget man behöver slänga. Plasta in och ställ i kylskåp fram tills dess du är sugen. Det håller 3-4 dagar i kylskåp.

Tid: 10 minuter

Ingredienser:
Kokt spagetti
Köttfärssås
Vatten
ev. ketchup

Gör såhär:

  1. Blanda kokt spagetti och köttfärssås i en kastrull.
  2. Tillsätt några matskedar vatten.
  3. Värm på medelhög värme. Rör då och då.
  4. Tillsätt eventuellt lite ketchup för färg och smak.
Servering: Servera med riven parmesan, en grönsallad och ev. ketchup.

Förvaring: Uppvärmda rester bör ätas direkt.

Tips! Krydda med basilika för en lite annorlunda smak.

Omdömen: Alla tycker om de här resterna - en av restfavoriterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar