Tid: 5 minuter
Portioner: 2-3 portioner
Ingredienser:
1 msk hackad rödlök
1 tsk finhackad gräslök (färsk eller fryst)
1 dl gräddfil
Salt
Nymalen svartpeppar (från pepparkvarn)
Gör såhär:
- Skala löken och hacka den ganska fint.
- Skölj och finhacka gräslöken.
- Blanda gräddfil, 1 msk hackad rödlök och 1 tsk hackad gräslök i en skål. Salta och peppra.
- Låt såsen stå i kylskåp en stund för att smakerna ska få sätta sig.
Servering: Serveras som tillbehör till hamburgare (se recept här). Är även gott till fisk- och kycklingrätter.
Tips! Gör gärna såsen det första du gör så att smakerna hinner sätta sig till servering.
Förvaring: Förvaras i kylskåp. Hållbarhet 3-4 dagar.
Omdömen: Jag och mamma tyckte mycket om hamburgerdressingen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar