Den här lite ovanliga smörgåsen är ett jättebra alternativ till de som inte tycker om räkor när räksmörgåsar (recept här) serveras.
Tid: 5 minuter
Portioner: 1 portion
Ingredienser:
1 skiva rostbröd, t.ex. Pågen Roast´n toast
2 dl köpt eller hemmagjord potatissallad
2 st skivor rostbiff
2 st skivor extrarökt skinka, t.ex. Lönnebergaskinka Extrarökt
2 skivor gurka
1 st Mini Babybel (ost)
Gör såhär:
- Rosta brödet i brödrost.
- Bre potatissalladen över det nyrostade brödet.
- Rulla rostbiff och skinka till rullar.
- Lägg rullarna snyggt på potatissalladen.
- Lägg på två skivor gurka.
- Öppna Babybel mini-osten och skär den i fyra bitar. Toppa smörgåsen med ostbitarna.
Servering: Serveras direkt.
Tips! Skink- och rostbiffsmörgåsen är perfekt att göra på rester från buffén eller från en lätt plockmatsmiddag (se recept här).
Förvaring: Äts direkt
Omdömen: Min lillasyster tyckte det var gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar