torsdag 31 juli 2014

Skink- och rostbiffsmörgås


Den här lite ovanliga smörgåsen är ett jättebra alternativ till de som inte tycker om räkor när räksmörgåsar (recept här) serveras.

Tid: 5 minuter
Portioner: 1 portion

Ingredienser:
1 skiva rostbröd, t.ex. Pågen Roast´n toast
2 dl köpt eller hemmagjord potatissallad
2 st skivor rostbiff
2 st skivor extrarökt skinka, t.ex. Lönnebergaskinka Extrarökt
2 skivor gurka
1 st Mini Babybel (ost)

Gör såhär:

  1. Rosta brödet i brödrost.
  2. Bre potatissalladen över det nyrostade brödet.
  3. Rulla rostbiff och skinka till rullar.
  4. Lägg rullarna snyggt på potatissalladen.
  5. Lägg på två skivor gurka.
  6. Öppna Babybel mini-osten och skär den i fyra bitar. Toppa smörgåsen med ostbitarna.
Servering: Serveras direkt.

Tips! Skink- och rostbiffsmörgåsen är perfekt att göra på rester från buffén eller från en lätt plockmatsmiddag (se recept här).

Förvaring: Äts direkt

Omdömen: Min lillasyster tyckte det var gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar