Tid: 5-10 minuter + minst 1 timme i kylen
Portioner. 4 st pizzor
Ingredienser:
400 g Mutti Polpa - finkrossade tomater (finns i konservburk)
1 tsk Oregano
1 tsk Basilika
1 krm Vitlökspulver
Olivolja
Nymalen svartpeppar från pepparkvarn
Salt
1,5 krm Strösocker
Gör såhär:
- Blanda Mutti Polpa med oregano, basilika, vitlökspulver och några droppar olivolja.
- Smaka av med svartpeppar, salt och en nypa socker.
- Ställ i kylskåp i minst 1 timme för att låta smakerna mogna.
- Bre på pizzan med en sked - 1-3 msk räcker till en pizza.
Servering: På hemmagjord pizza.
Tips! Överbliven tomatsås kan blandas i t.ex. köttfärssås.
Förvaring: Kan förvaras i kylskåp i ca. 1 vecka.
Omdömen: Alla tyckte om pizzorna...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar