De här tryfflarna med hasselnötskross är riktigt läckra och smakar som goda praliner. Hasselnötskrosset ger en god kontrast till den lena ganachen.
Tid: 1 timme varav 30 minuter arbete
Portioner: 30 st tryfflar
Ingredienser:
1 sats tryffelsmet
200 g hasselnötskärnor
Gör såhär:
- Gör tryffelsmeten enligt grundreceptet.
- Forma smeten till tryfflar.
- Finhacka hasselnötskärnorna.
- Rulla tryfflarna i hasselnötskrosset.
- Ställ tryfflarna i kylskåp och ta fram en halvtimme innan servering.
Servering: Serveras rumstempererade.
Tips! Hacka hasselnötterna riktigt fint för extra bra resultat!
Förvaring: Förvaras i kylskåp. Hållbarhet: minst en vecka.
Omdömen: En stor favorit av tryfflarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar