onsdag 17 september 2014

Tryfflar med hasselnötskross


De här tryfflarna med hasselnötskross är riktigt läckra och smakar som goda praliner. Hasselnötskrosset ger en god kontrast till den lena ganachen.

Tid: 1 timme varav 30 minuter arbete
Portioner: 30 st tryfflar

Ingredienser:
1 sats tryffelsmet
200 g hasselnötskärnor

Gör såhär:
  1. Gör tryffelsmeten enligt grundreceptet.
  2. Forma smeten till tryfflar.
  3. Finhacka hasselnötskärnorna.
  4. Rulla tryfflarna i hasselnötskrosset.
  5. Ställ tryfflarna i kylskåp och ta fram en halvtimme innan servering.
Servering: Serveras rumstempererade.

Tips! Hacka hasselnötterna riktigt fint för extra bra resultat!

Förvaring: Förvaras i kylskåp. Hållbarhet: minst en vecka.

Omdömen: En stor favorit av tryfflarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar