De här tryfflarna med rörsocker och kanel har en lätt julig smak vilket gör att de passar utmärkt som julklapp.
Tid: 1 timme varav 30 minuter arbete
Portioner: 30 st tryfflar
Ingredienser:
1 sats tryffelsmet
3/4 dl rå rörsocker
1/4 dl kanel
Gör såhär:
- Gör tryffelsmeten enligt grundreceptet.
- Forma smeten till fina tryfflar.
- Blanda rå rörsocker och kanel.
- Rulla tryfflarna i socker- och kanelblandningen.
- Ställ tryfflarna i kylen och ställ fram en halvtimme innan servering.
Servering: Serveras rumstempererade.
Tips! Vill du bara smaksätta några tryfflar kan du beräkna 1 msk rå rörsocker och 1 tsk kanel till 6 st tryfflar.
Förvaring: Förvaras lufttätt i kylskåp. Hållbarhet: minst en vecka.
Omdömen: En populär tryffelsort.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar