Den här kycklingröran med curry är ett gott alternativ till Skagenröra till bakad potatis.
Tid: 20 minuter
Portioner: 4 portioner
Ingredienser:
250 g grillad kyckling
35 g purjolök
2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs (äkta)
1 tsk curry
Cayennepeppar
Salt
Saft av citron
Gör så här:
- Rensa den grillade kycklingen och ta bort skinnet.
- Tärna kycklingköttet.
- Skär purjolöken på längden och skiva sedan tunt.
- Blanda kyckling, purjolök, crème fraiche, majonnäs och curry.
- Smaka av med kryddor och pressad citron.
- Låt gärna stå minst 30 minuter i kylskåp för att smakerna ska sätta sig.
Servering: Servera till bakad potatis eller på smörgås.
Tips! Den grillade kycklingen kan bytas ut mot stekt kycklingfilé.
Förvaring: Förvara röran i kylskåp 3-5 dagar.
Omdömen: Alla tyckte mycket om röran.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar